Amazon quiz answers today for 8th January 2021:- Win Rs.15,000 Amazon Pay Balance

0

Amazon Quiz Answers for 8th January 2021. Submit Amazon Quiz Answers & Win Rs.15,000 Amazon Pay Balance for Lucky Participants in Today’s Amazon Quiz Daily contest. Amazon Quiz contest’s timing is 8 AM to 12 PM Daily. Winners of today’s Quiz will be declared later on the same day at Amazon Quiz Winners Section. Submit Correct answers in Amazon App to Win Amazon Quiz. Get all the Latest Amazon Quiz Answers here. The hashtag for “Amazon Quiz” is #QuizTimeMorningsWithAmazon and #AmazonQuiz

Amazon quiz answers today for 8th January 2021

Submit The Answers on Amazon App

Q1. On January 1st, 1502 Portuguese Explorers Landed At Guanabara ay, On The Coast Of South America And Named The City What? Amazon Quiz

Answer 1: Rio De Janeiro

Q2: On January 3rd, 1959 What State Having A Landmass Of About 1/5th Of The Other States Put Together, Became The 49th US State?

Answer 2: Alaska

Q3:15th January Is Observed As The Indian Army Day, As This Was The Day When ___________ Took Over As Commander In Chief. Fill In The Blanks

Answer 3: KM Cariappa

Q4: National Voter’s Day Is Observed On 25th January To Celebrate The Foundation Day Of Which Organisation?

Answer 4: Election Commission Of India

Q5: In 2019 , In A Test Match Played In January, Which Indian Spinner Took A Five Wicket Haul As India Made Australia Follow On At The SCG?

Answer 5: Kuldeep Yadav

Q6: Detectives Marcus Burnett And Michael Lowrey Are The Central Characters In Which Movie Released In January 2020?

Answer 6: Bad Boys For Life

Q7: The Original Name Of Which Famous Figure From The Music Industry Having His Birthday On January 8th, Was David Robert Jones?

Answer 7: David Bowie

Q8: The Pattadakal Dance Festival, Usually Held In January Is Held In A UNESCO World Heritage Site In Which Indian State?

Answer 8: Karnataka

Find More Answers : amazon quiz spin and win / amazon riddles quiz answers /amazon credit card quiz /amazon prime day quiz

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here